S &KLAAR ON MIJN VISIE Iedereen kent mensen die vliegen, die echt op hun plek zitten. Vaak is hen een kans geboden die niet voor de hand leek te liggen. Zij kregen die kans om wie ze zijn en om wat hun capaciteiten zijn en niet om hun precieze ervaring. Vaardigheden blijken in de praktijk verrassend snel aan te leren.
Son&Klaar gelooft dat je altijd moet starten bij de mens, bij wat iemand kan en wil en toe te voegen heeft.
Een goede ‘match’ levert veel op, gedreven mensen en organisaties die daarmee het verschil maken.
Son&Klaar start daarom met het in kaart brengen van wat mensen goed kunnen en wat ze willen. Nog los van organisaties, mogelijkheden en functies. We beperken onszelf nu in het proces door vanuit bestaande functiekaders te kijken naar ervaring die mensen hebben opgedaan in het verleden. Als we dat durven los te laten en echt kijken naar de talenten en capaciteiten, komen we tot verrassend andere matches.
Ik geef mensen niet alleen inzicht, maar maak er ook letterlijk werk van. De uitkomst van een traject bij Son&Klaar is een ontwikkelpad binnen de huidige baan of een nieuwe baan. En die vinden we samen. Son&Klaar stopt niet voor het af is. Hiermee komt de wereld van werving & selectie en loopbaanadvies samen.
Dit betekent ook, dat ik actief mensen voordraag aan werkgevers. Mensen die weten wat ze kunnen en willen en van daaruit willen bijdragen aan een organisatie. Zo haalt Son&Klaar voor iedereen het beste boven.
HAALT HET
BESTE BOVEN
ZONNEKLAAR! LOOPBAAN-ONDERNEMER Ik geef mensen niet alleen inzicht, maar maak er ook letterlijk werk van. De uitkomst van een traject bij Son&Klaar is een ontwikkelpad binnen de huidige baan of een nieuwe baan. En die vinden we samen. Son&Klaar stopt niet voor het af is. Son&Klaar start met het in kaart brengen van wat mensen goed kunnen en wat ze willen. Nog los van organisaties, mogelijkheden en functies. We beperken onszelf nu in het proces door vanuit bestaande functiekaders te kijken naar ervaring die mensen hebben opgedaan in het verleden. Als we dat durven los te laten en echt kijken naar de talenten en capaciteiten van mensen, komen we tot verrassend andere matches. Iedereen kent mensen die vliegen, die echt op hun plek zitten. Vaak is hen een kans geboden die niet voor de hand leek te liggen. Zij kregen die kans vanwege hun capaciteiten zijn en niet om hun precieze ervaring.
Son&Klaar gelooft dat je altijd moet starten bij de mens. Mensen die weten wat ze kunnen en willen, kunnen van daaruit optimaal bijdragen aan organisaties. Zo haalt Son&Klaar voor iedereen het beste boven!
HAALT HET
BESTE BOVEN

Menu Waarom SON Mijn visie CONTACT of sparren? Ik zoek een nieuwe baan maar welke? Ik zit niet lekker op mijn plek Ik wil me verder ontwikkelen Methodiek: helder en KLAAR MENSEN ORGANISATIES

Slide SON&KLAAR Bathmen info@sonenklaar.nl 06 39 62 87 83 Homepage Privacy Statement