Oops...
Slider with alias menu particulier not found.

Slide S &KLAAR ON

In deze privacy verklaring leg ik uit hoe Son&Klaar omgaat met persoonsgegevens door jou verstrekt in het kader van de dienstverlening door Son&Klaar. Heb je vragen over deze privacy verklaring, neem dan gerust contact op met:
Cindy van Son, info@sonenklaar.nl, 06 39628783, KvK nummer 73250678.

Son&Klaar is een eenmanszaak die loopbaanadvies geeft, mensen begeleidt in het sollicitatieproces en bemiddelt voor banen.
Vestigingsadres:
Bronsvoorderdijk 3, Bathmen
Contactpersoon: Cindy van Son

Privacy Verklaring

Inleiding

In het kader van voornoemde bedrijfsactiviteiten wordt informatie verzamelt. Het gaat om:
- curriculum vitae’s ten behoeve van loopbaanadviestrajecten of bemiddeling voor banen;

- mondeling gegeven informatie betreffende talenten, interesses en gemaakte keuzes in loopbanen ten behoeve van loopbaanadviestrajecten of bemiddeling voor banen;

- NAW-gegevens of rekeningnummers ten behoeve van het versturen van facturen.

Daarnaast verzamelt de website van Son&Klaar gegevens om de website te verbeteren. Dit gebeurt met Google Analytics. Deze gegevens zijn anoniem en zijn dus niet gebonden aan jouw persoonlijke gegevens. Denk hierbij aan informatie zoals de duur van je website bezoek.
Alle gegevens worden alleen verwerkt met jouw uitdrukkelijke toestemming dan wel ter uitvoering van de overeenkomsten die worden aangegaan.

Ontvangers gegevens
De gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het doel waarvoor ze verkregen zijn. Hierbij geldt dat contactpersoon de enige persoon is die de gegevens tot haar beschikking heeft of krijgt.

Gegevens worden in beginsel niet verstrekt aan andere partijen, tenzij hier specifiek toestemming voor is gekregen of de wet dit vereist.

Gegevens worden uitgewisseld via het e-mail adres van Son&Klaar:
cindyvanson@sonenklaar.nl of info@sonenklaar.nl.
De e-mail van Son&Klaar wordt gehost bij Hostnet.Als jij contact opneemt via mail, worden die betreffende mails opgeslagen op de servers van hostnet.

Doel gegevens

Slide

Alle gegevens worden zoveel mogelijk alleen digitaal bewaard. De e-mail is wachtwoord beveiligd en de documenten worden opgeslagen op Ready-Nas van Son&Klaar, eveneens wachtwoord beveiligd.

De apparaten die jouw gegevens openen zijn vergrendeld met een wachtwoord en/of vingerafdruk. Het aantal apparaten die toegang hebben tot jouw gegevens wordt beperkt tot alleen de benodigde apparaten.

De website van Son&Klaar is encrypted met TLS.

Opslagperiode

Jouw gegevens worden voor langere tijd bewaard door Son&Klaar, maar nooit langer dan nodig is voor het uitvoeren van activiteiten, tenzij we op grond van een wettelijke regeling jouw gegevens langer moeten bewaren.

Curriculum vitae’s worden maximaal tot 6 maanden na einde van de dienstverlening van Son&Klaar bewaard. Dit geldt ook voor gemaakte aantekeningen van de mondeling gegeven informatie.

Op het moment dat je contact opneemt met Son&Klaar via mail, dan worden de gegevens die jij meestuurt, zoals bijvoorbeeld je naam, bedrijfsnaam en e-mailadres opgeslagen op de mailserver. De mails worden tot maximaal twee jaar terug bewaard.

De gegevens die Analytics op de website verzameld zijn anoniem, dus net verbonden aan jouw naam, bedrijf of e-mail adres. Deze gegevens worden voor onbepaalde tijd bewaard binnen Google Analytics.

Beveiliging

Voor jou geldt:
Recht op inzage in je gegevens
Je hebt het recht om ten alle tijden jouw gegevens op te vragen die bij Son&Klaar vastgelegd en bewaard worden. Dit doe je door een e-mail te sturen of telefonisch contact op te nemen met Son&Klaar. Je krijgt dan een overzicht van je gegevens.

Recht op rectificatie
Kloppen je gegevens niet? Of zijn je gegevens veranderd? Je hebt het recht om dit te laten rectificeren door Son&Klaar.

Recht op indienen van een klacht bij de autoriteit persoonsgegevens
Je hebt het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, als je vindt dat Son&Klaar niet op de juiste manier met je gegevens omgaat.

Recht op overdracht
Mocht jij de gegevens nodig hebben die bij Son&Klaar zijn opgeslagen in het geval je overstapt naar een andere partij of dienst, dan heb je het recht op overdracht. Hierbij draagt Son&Klaar al jouw gegevens over aan de andere partij.

Recht op het stoppen van het gebruik van gegevens, gegevens verwijdering
Wil je niet langer dat jouw gegevens bij Son&Klaar vastgelegd zijn? Dan heb je het recht op het laten wissen van jouw gegevens.

Het gebruik maken van deze rechten kan via info@sonenklaar.nl onder toezending van een kopie id-bewijs waarbij de pastfoto, de nummers onderaan het paspoort, id-bewijs en BSN-nummer onleesbaar zijn gemaakt. Het streven is om binnen vier weken te reageren.

Rechten

Alle gegevens worden zoveel mogelijk alleen digitaal bewaard. De e-mail is wachtwoord beveiligd en de documenten worden opgeslagen op Ready-Nas van Son&Klaar, eveneens wachtwoord beveiligd.
De apparaten die jouw gegevens openen zijn vergrendeld met een wachtwoord en/of vingerafdruk. Het aantal apparaten die toegang hebben tot jouw gegevens wordt beperkt tot alleen de benodigde apparaten.

De website van Son&Klaar is encrypted met TLS.

Opslagperiode
Jouw gegevens worden voor langere tijd bewaard door Son&Klaar, maar nooit langer dan nodig is voor het uitvoeren van activiteiten, tenzij we op grond van een wettelijke regeling jouw gegevens langer moeten bewaren.
Curriculum vitae’s worden maximaal tot 6 maanden na einde van de dienstverlening van Son&Klaar bewaard. Dit geldt ook voor gemaakte aantekeningen van de mondeling gegeven informatie.
Op het moment dat je contact opneemt met Son&Klaar via mail, dan worden de gegevens die jij meestuurt, zoals bijvoorbeeld je naam, bedrijfsnaam en e-mailadres opgeslagen op de mailserver. De mails worden tot maximaal twee jaar terug bewaard.
De gegevens die Analytics op de website verzameld zijn anoniem, dus net verbonden aan jouw naam, bedrijf of e-mail adres. Deze gegevens worden voor onbepaalde tijd bewaard binnen Google Analytics.

Recht op inzage in je gegevens
Je hebt het recht om ten alle tijden jouw gegevens op te vragen die bij Son&Klaar vastgelegd en bewaard worden. Dit doe je door een e-mail te sturen of telefonisch contact op te nemen met Son&Klaar. Je krijgt dan een overzicht van je gegevens.
Recht op rectificatie
Kloppen je gegevens niet? Of zijn je gegevens veranderd? Je hebt het recht om dit te laten rectificeren door Son&Klaar.
Recht op indienen van een klacht bij de autoriteit persoonsgegevens
Je hebt het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, als je vindt dat Son&Klaar niet op de juiste manier met je gegevens omgaat.
Recht op overdracht
Mocht jij de gegevens nodig hebben die bij Son&Klaar zijn opgeslagen in het geval je overstapt naar een andere partij of dienst, dan heb je het recht op overdracht. Hierbij draagt Son&Klaar al jouw gegevens over aan de andere partij.
Recht op het stoppen van het gebruik van gegevens, gegevens verwijdering
Wil je niet langer dat jouw gegevens bij Son&Klaar vastgelegd zijn? Dan heb je het recht op het laten wissen van jouw gegevens.
Het gebruik maken van deze rechten kan via info@sonenklaar.nl onder toezending van een kopie id-bewijs waarbij de pastfoto, de nummers onderaan het paspoort, id-bewijs en BSN-nummer onleesbaar zijn gemaakt. Het streven is om binnen vier weken te reageren.

Slide

Son&Klaar verwerkt persoonsgegevens op grond van een gerechtvaardigd belang, namelijk een commercieel belang. Jouw gegevens zullen nooit verkocht worden aan derden.

De gegevens die je aanlevert, zijn de minimale benodigde gegevens voor het aanbieden van de diensten. Je curriculum vitae is bijvoorbeeld nodig om inzicht te krijgen in je loopbaan.

Mocht het nodig zijn gegevens die jij hebt gedeeld met Son&Klaar met anderen te delen, dan zal daar eerst jouw toestemming voor worden gevraagd.

Son&Klaar behoudt zich het recht de gegevens te openbaren wanneer dit wettelijk is vereist dan wel wanneer Son&Klaar dit gerechtvaardigd acht om te voldoen aan een juridisch verzoek/proces of om de rechten, eigendom of veiligheid van Son&Klaar te beschermen.

Plichten

Slide SON&KLAAR Bathmen info@sonenklaar.nl 06 39 62 87 83 Homepage Privacy Statement