S &KLAAR ON WAAROM SON Vanuit mijn drijfveer mensen en organisaties verder te helpen, ben ik Son&Klaar begonnen. Zolang ik me kan heugen spreek ik mensen over wat ze goed kunnen, wat ze beweegt en wat ze daar mee kunnen doen. Ik merk dat ik mensen kan helpen hun gedachten te ordenen en tot actie over te gaan. En dit laatste ook samen!
In mijn loopbaan heb ik mij op dit vlak professioneel ontwikkeld, vanuit verantwoordelijkheden in werving en selectie, loopbaanontwikkeling en acquisitie van opdrachten voor mensen met hun ambitie als uitgangspunt.
Son is mijn achternaam. Klaar staat voor helderheid en dat iets afgerond is. Vanuit helderheid zie je waar je heen wilt. Je bereikt je doel dan verrassend snel, zeker als je hulp krijgt.
Wie ben ik verder? Ik ben 45 jaar, getrouwd en trotse moeder van twee dochters. Ik tennis, loop hard en wandel graag in de bergen.

Cindy van Son
Vanuit mijn drijfveer mensen en organisaties verder te helpen, ben ik Son&Klaar begonnen. Zolang ik me kan heugen spreek ik mensen over wat ze goed kunnen, wat ze beweegt en wat ze daar mee kunnen doen. Ik merk dat ik mensen kan helpen hun gedachten te ordenen en tot actie over te gaan.
In mijn loopbaan heb ik mij op dit vlak professioneel ontwikkeld, vanuit verantwoordelijkheden in werving en selectie, loopbaanontwikkeling en acquisitie van opdrachten voor mensen met hun ambitie als uitgangspunt.
Son is mijn achternaam. Klaar staat voor helderheid en dat iets afgerond is. Vanuit helderheid zie je waar je heen wilt. Je bereikt je doel dan verrassend snel, zeker als je hulp krijgt.
Wie ben ik verder? Ik ben 45 jaar, getrouwd en trotse moeder van twee dochters. Ik tennis, loop hard en wandel graag in de bergen.

Cindy van Son

Menu Waarom SON Mijn visie CONTACT of sparren? Ik zoek een nieuwe baan maar welke? Ik zit niet lekker op mijn plek Ik wil me verder ontwikkelen Methodiek: helder en KLAAR MENSEN ORGANISATIES

Slide SON&KLAAR Bathmen info@sonenklaar.nl 06 39 62 87 83 Homepage Privacy Statement