Oops...
Slider with alias menu particulier not found.

Laurens Voordat ik bij Cindy het loopbaanbegeleidingtraject aan ging was ik net afgestudeerd en had ik geen idee of ik nog door wilde leren, of al aan het werk wilde. Naarmate ik verder in het traject kwam werd het dankzij verschillende gesprekken steeds duidelijker dat ik op zoek wilde naar een baan. Cindy helpt mij hierbij door naar mijn CV en sollicitatiebrief te kijken en tips te geven. Al met al heb ik nu een helder doel voor ogen. Dankzij de verschillende gesprekken ben ik ook meer over mezelf te weten gekomen en weet ik nu beter wat bij mij past als persoon. Januari 2019 Nies December 2018 Om duidelijk te krijgen waar ik sta en wat ik wil, heb ik verschillende gesprekken gehad met Cindy. Deze gesprekken waren steeds weer momenten waar ik naar uitkeek. De manier waarop Cindy naar situaties kijkt, zijn verhelderend en duidelijk. Zij doorgrondt de mensen waarmee ze in gesprek is en houdt je een spiegel voor, wanneer dat nodig is. Kortom, het heeft me veel duidelijkheid gebracht! Waarvoor dank! S &KLAAR ON

Slide SON&KLAAR Bathmen info@sonenklaar.nl 06 39 62 87 83 Homepage Privacy Statement